måndag 2 november 2015

Halloween!

Har ni blivit skrämda av några spöken i helgen? Hem hit kom de faktiskt inte några små läskiga spöken alls i år, vilket är lite tråkigt.
Jag brukar vara ganska duktig på att pyssla inför halloween men i år blev det ytterst lite sånt. Tänkte i alla fall dela med mig av det lilla jag gjort.

De virkade pumporna jag gjorde för flera år sedan fick åka fram i år igen. 

De här fina pumpa godisarna fick jag av mina föräldrar efter deras resa till USA, de var dock mycket finare än vad de var goda. 

De här "läskiga" cupcaksen bakade jag tillsammans med Linnea. Vi blandade lite olika recept och resultatet blev riktigt smarrigt. De fina formarna, dekorationerna och strösslet köpte mamma och pappa också i USA. 



Vi brukar ha en halloweenpumpa här hemma men i år så hoppade vi över det. Som tur var så fick jag hjälpa Linnea med deras pumpa och visst blev den lite läskig? Inspirationen till pumpan fick vi från pinterest och jag kan rekommendera er kika runt lite där innan nästa års pumpa. 

En annan kul sak jag hittade på pinterset var en fin halloweensallad, jag gjorde min egna version utav den och lite rolig vart den allt. 


Sist så visar jag upp den här lilla mini pumpan som jag virkade. Den hängde mamma runt en vinflaska som en värdinnegåva. Mönstret till denna finns på min gamla blogg och det hittar du HÄR







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar